Ευρώπη

Αποκαρδιωτικές εικόνες από την καταστροφή που προκάλεσε η φωτιά στο γήπεδο της Γκραβελίν

Αποκαρδιωτικές είναι οι εικόνες που έρχονται από τη Γαλλία, με το γήπεδο της Γκραβελίν να έχει καταστραφεί ολοσχερώς από την πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα των Χριστουγέννων.

Ανυπολόγιστες είναι οι ζημιές που προκλήθηκαν στο γήπεδο της Γκραβελίν, μετά και την φωτιά που ξέσπασε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας το απόγευμα των Χριστουγέννων.

Μία ημέρα μετά την καταστροφή και τη μεγάλη μάχη που έδωσαν δεκάδες πυροσβέστες για να κατασβήσουν τη φωτιά, η εικόνα από το άλλοτε όμορφο και εντυπωσιακό «Gravelines Sportica» είναι αποκαρδιωτική.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, το γήπεδο έχει καταστραφεί ολοσχερώς, με την οροφή του αθλητικού συγκροτήματος να έχει καταρρεύσει, ενώ τίποτα δεν θυμίζει πως κάποτε σε εκείνο το σημείο υπήρχε στάδιο...

«Είμαι συντετριμμένος, καθώς χάσαμε τα πάντα. Το γήπεδο, τα αποδυτήρια, αλλά και τον εξοπλισμό των φυσιοθεραπευτών. Οι παίκτες θα μείνουν χωρίς εμφανίσεις και χωρίς παπούτσια, αφού τα είχαν αφήσει όλα στα αποδυτήρια… Δεν ξέρουμε τι θα απογίνουμε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Ερβέ Μπεντελέμ, μετά την καταστροφή.






Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x