Ευρώπη

Γκούντουριτς για τον τελικό του Παγκοσμίου: «Θα έπαιρνα ξανά το ίδιο σουτ»

Ακόμη δεν έχει… ξεχάσει το καθοριστικό άστοχο τρίποντο στον τελικό του Παγκοσμίου ανάμεσα στη Σερβία και τη Γερμανία ο Μάρκο Γκούντουριτς, ο οποίος τόνισε πως θα έπαιρνε ξανά το ίδιο σουτ.

Βαθιά χαραγμένο στη μνήμη του Μάρκο Γκούντουριτς έχει μείνει το καθοριστικό άστοχο τρίποντο, ένα λεπτό πριν από τη λήξη του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στη Σερβία και τη Γερμανία.

Ωστόσο, ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε τόνισε πως αυτές οι δύσκολες στιγμές θα τον κάνουν καλύτερο και πως εάν του παρουσιαστεί μία παρόμοια ευκαιρία στο μέλλον, θα πάρει ξανά το ίδιο σουτ.

«Υπάρχουν ακόμη έντονα συναισθήματα, καθώς όλα έγιναν πρόσφατα, αλλά μιλώντας γι’ αυτό με φίλους μου, τότε καταλαβαίνω ότι φτάσαμε σε μία μεγάλη επιτυχία και κάναμε πολύ κόσμο χαρούμενο. Φυσικά, ακόμη είμαστε λυπημένοι που δεν καταφέραμε να πάρουμε το χρυσό μετάλλιο, καθώς ήμασταν πολύ κοντά, αλλά πιστεύω ότι στο μέλλον ότι θα έχουμε κι άλλη ευκαιρία να τα καταφέρουμε», δήλωσε αρχικά ο Μάρκο Γκούντουριτς.

Αναφορικά με το άστοχο τρίποντο για την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό του τελικού: «Ένιωθα καλά, καθώς στην αρχή πίστευα ότι η μπάλα θα μπει. Ήταν καλό σουτ και από αυτά που δουλεύω αρκετά, αλλά αυτή είναι η ζωή στον αθλητισμό. Καμιά φορά κάνεις το καλύτερο που μπορείς, αλλά μπορεί να συμβεί και κάποιο λάθος, το οποίο θα σε κάνει πιο δυνατό. Είχα κι άλλες τέτοιες αστοχίες στην καριέρα μου, αλλά γι’ αυτό είμαι εδώ που είμαι και πιστεύω ότι η δύσκολη στιγμή θα με κάνει ακόμη καλύτερο. Το λέω ξανά, πιστεύω ότι θα έχουμε κι άλλη ευκαιρία να παίξουμε σε τελικό και εγώ δεν πρόκειται να… κρυφτώ από τις ευθύνες. Αν μου δοθεί ξανά η ευκαιρία, θα πάρω ξανά αυτό το σουτ».

Δείτε το άστοχο τρίποντο του Γκούντουριτς:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x