Ευρώπη

«Αβέβαιο το μέλλον του Γκαρούμπα στο ΝΒΑ - Ενδιαφέρον από Ευρώπη, έχει τα δικαιώματά του η Ρεάλ»

Το μέλλον του Ουσμάν Γκαρούμπα στο ΝΒΑ είναι αμφίβολο, με πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους να παρακολουθούν την περίπτωσή του και τη Ρεάλ να διατηρεί τα δικαιώματά του στην Ισπανία.

Ένα από τα μεγάλα prospect του ισπανικού μπάσκετ, είναι ο Ουσμάν Γκαρούμπα.

Ο 21χρονος φόργουορντ/σέντερ εντυπωσίασε από πολύ μικρός με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και κέρδισε μία θέση στο Draft του ΝΒΑ, όπου επελέγη από τους Χιούστον Ρόκετς. Μετά από δύο χρονιές χωρίς ιδιαίτερες συμμετοχές στην κορυφαία λίγκα, τα δικαιώματά του βρίσκονται πλέον στα χέρια των Θάντερ και το μέλλον του στις ΗΠΑ μοιάζει πολύ αβέβαιο.

Αυτό ακριβώς επιβεβαιώνει και δημοσίευμα της ισπανικής «AS», που τονίζει ότι είναι ακόμη άγνωστο αν η ομάδα της Οκλαχόμα θα προσφέρει μία θέση και ρόλο στον Γκαρούμπα. Το εν λόγω δημοσίευμα επισημαίνει πως ο παίκτης θέλει να παραμείνει στο ΝΒΑ και θα παλέψει για μία θέση, έχοντας ως στόχο να «κερδίσει πόντους» μέσω καλών εμφανίσεων με την Ισπανία στο Παγκόσμιο.

Παρόλα αυτά, αν δεν τα καταφέρει, η επιστροφή του στην Ευρώπη είναι πολύ πιθανό ενδεχόμενο. Πολλοί σύλλογοι της γηραιάς ηπείρου παρακολουθούν την περίπτωσή του, με τη Ρεάλ να διατηρεί τα δικαιώματα του στην Ισπανία και ένα μικρό προβάδισμα, αν ο Γκαρούμπα πάρει την απόφαση να γυρίσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x