Ευρώπη

Αναποφάσιστος με το αν θα γίνει νατουραλιζέ στην Σλοβενία ή όχι ο Γκάφορντ

Ο Ντάνιελ Γκάφορντ επιβεβαίωσε πως υπάρχουν επαφές με την Σλοβενία ώστε να αγωνιστεί ως νατουραλιζέ, ωστόσο ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν έχει λάβει την οριστική του απόφαση.

Η σημερινή Media Day των Ντάλας Μάβερικς ενόψει φυσικά και της έναρξης της preseason στο ΝΒΑ, έφερε και μια «αποκάλυψη» που αφορά το ευρωπαϊκό μπάσκετ!

Συγκεκριμένα, ο Ντάνιελ Γκάφορντ επιβεβαίωσε με δηλώσεις του πως βρίσκεται εδώ και καιρό σε επαφές με την Ομοσπονδία μπάσκετ της Σλοβενίας για να λάβει το σχετικό διαβατήριο και να παίζει ως νατουραλιζέ!

Συζητήσεις οι οποίες είχαν ξεκινήσει από τον περασμένο Μάιο, ωστόσο, τότε δεν καρποφόρησαν και τελικώς η παρέα του Λούκα Ντόντσιτς κατέβηκε στο προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ με νατουραλιζέ τον Τζος Νίμπο.

Ωστόσο, όπως τόνισε ο 25χρονος φόργουορντ/σέντερ των «Μαβς», ακόμα δεν έχει λάβει την οριστική του απόφαση για το αν θέλει να φορέσει το εθνόσημο της Σλοβενίας στο μέλλον.

Υπενθυμίζεται πως ο Γκάφορντ και ο Ντόντσιτς διατηρούν πολύ καλή σχέση εδώ και περίπου έναν χρόνο που βρίσκονται μαζί στον οργανισμό του Ντάλας. Πέρσι, ο νεαρός ψηλός ολοκλήρωσε τη σεζόν με 11 πόντους και 7,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, φορώντας τις φανέλες των Γουίζαρντς και Μάβερικς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x