Ευρώπη

Συμφώνησε με την Εφές ο Γιούστους Χόλατζ

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, η Εφές συμφώνησε με τον Γιούστους Χόλατζ, ο οποίος θα πάει στην Τουρκία παρόλο που νωρίτερα το καλοκαίρι είχε υπογράψει στην Τσεντεβίτα Ολίμπια.

Μία σημαντική κίνηση στα γκαρντ ολοκληρώνει η Αναντολού Εφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γερμανού δημοσιογράφου Ρόμπερτ Χόιζελ, η τουρκική ομάδα έφτασε σε συμφωνία με τον Γιούστους Χόλατζ, διεθνή γκαρντ με τη φανέλα της Γερμανίας!

Ο 22χρονος είχε υπογράψει νωρίτερα το καλοκαίρι πολυετή συμφωνία με την Τσεντεβίτα Ολίμπια. Παρόλα αυτά, η Εφές, ψάχνοντας παίκτη για να αντικαταστήσει τον τραυματία Ντόγκους Οζντεμίρογλου, τα βρήκε με τη σλοβένικη ομάδα και θα αποκτήσει τον Γερμανό, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την περιφέρειά της. Οι Σλοβένοι, από την άλλη, θα στραφούν στην περίπτωση του έμπειρου Λέο Βέστερμαν για την αντικατάστασή του.

Ο Χόλατζ, που θα ενισχύσει τη Γερμανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έγινε γνωστός από τη θητεία του στους Χάμπουργκ Τάουερς από το 2018 έως το 2022. Την περασμένη σεζόν, αγωνίστηκε στην Ισπανία με τη φανέλα Μπρεογκάν, μετρώντας 7,9 πόντους και 3,3 ασίστ κατά μέσο όρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x