Ευρώπη

Ο Γιοκουμπάιτις επιβεβαίωσε τις επαφές με Ζάλγκιρις: «Είμαστε σε συζητήσεις αλλά δεν είμαστε κοντά στις υπογραφές»

Μιλώντας σε Μέσο των ΗΠΑ, όπου συμμετέχει στο Summer League του ΝΒΑ, ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις επιβεβαίωσε τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Ζάλγκιρις.

Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Μπαρτσελόνα και την εθνική Λιθουανίας, ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για να ενταχθεί στο ρόστερ των Νιου Γιορκ Νικς, συμμετέχοντας στο Summer League του Λας Βέγκας.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο 23χρονος γκαρντ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στη νίκη των Νικς επί των Σακραμέντο Κινγκς με 106-105, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 16 πόντους χωρίς να χάσει σουτ (5/5δ., 2/2τρ.), 5 ασίστ και ένα ριμπάουντ σε 21:20 λεπτά συμμετοχής.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα σε Μέσο των ΗΠΑ, ο νεαρός άσος των «μπλαουγκράνα» τόνισε πως στόχος του είναι να παλέψει για ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ, ενώ, αναφορικά με τις φήμες που τον θέλουν κοντά στη Ζάλγκιρις, αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα της χώρας του, ωστόσο, δεν είναι προχωρημένη η υπόθεση.

Να θυμίσουμε πως ο Γιοκουμπάιτις έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο με την Μπαρτσελόνα, ωστόσο, όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν από το «Παλάου Μπλαουγκράνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x