Ευρώπη

Για το «θαύμα» το Περιστέρι στο Ισραήλ

Τεράστια πρόκληση για το Περιστέρι winmasters στη φάση των «16» του Basketball Champions League, καθώς αντιμετωπίζει (19:15) το μεγάλο φαβορί της φετινής διοργάνωσης, Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Πέτυχε τον στόχο του και τώρα σειρά έχει η υπέρβαση!

Το Περιστέρι winmasters μετά τη μεγάλη πρόκριση που πέτυχε στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης στην επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφήνοντας εκτός συνέχειας μάλιστα την Μπάμπεργκ, θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις και ουσιαστικά να κυνηγήσει ένα αθλητικό «θαύμα», αντιμετωπίζοντας τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Οι Ισραηλινοί θεωρούνται και βάσει ρόστερ και βάσει εικόνας μέχρι τώρα στη διοργάνωση, το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου και η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου θα προσπαθήσουν να τους σοκάρουν μέσα στα Ιεροσόλυμα, σε μια αναμέτρηση που το τζάμπολ έχει οριστεί στις 19:15.

Η ελληνική ομάδα έχει αφήσει πίσω τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που την ταλαιπωρούσαν, αφού και ο Βασίλης Ξανθόπουλος που είχε μείνει καιρό στα «πιτς» έκανε την επάνοδό του στο ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Προμηθέα και έτσι θα είναι πλήρης σε αυτή την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Η Χάποελ τερμάτισε στην πρώτη θέση του Β’ ομίλου της διοργάνωσης, αφήνοντας πίσω της την ΑΕΚ, έχοντας απολογισμό 11 νικών και τριών ηττών, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι διαθέτει την καλύτερη επίθεση στη διοργάνωση, με μέσο όρο πάνω από 90 πόντους. Σημαντικοί για το παιχνίδι της είναι οι Φελντέιν (15 πόντοι, 3,1 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 43,4% στα τρίποντα), Τόμας (15,8 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 2,1 ασίστ), Μπρέιμοχ (12,1 πόντοι, 4,9 ριμπάουντ, 1,7 ασίστ) και Μπράουν (13,6 πόντοι, 3,7 ριμπάουντ, 4,7 ασίστ).

Η σειρά θα κριθεί στην ομάδα που θα κάνει πρώτη δύο νίκες, ενώ ο τελικός νικητής θα αντιμετωπίσει αυτόν που θα περάσει από το ζευγάρι Σάσαρι-Μπούργος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x