Ευρώπη

Ζήτησε… συγγνώμη από τον λαό της Σουηδίας ο Γερέμπκο που έπαιξε στην ΤΣΣΚΑ!

Την ανάγκη να απολογηθεί στους Σουηδούς, επειδή επέλεξε να αγωνιστεί στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ένιωσε ο Γιόνας Γερέμπκο.

Μετανιωμένος με την απόφαση να παίξει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας έδειξε ο Γιόνας Γερέμπκο, για τον λόγο αυτό ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον λαό της Σουηδίας!

Ο βετεράνος ΝΒΑer δήλωσε πως η μετακόμισή του στην «ομάδα του στρατού», μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, ήταν ένα μεγάλος λάθος που δεν θα το έκανε ξανά.

Ο 36χρονος υπέγραψε τον Μάρτιο του 2022 στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αμέσως η σουηδική ομοσπονδία μπάσκετ τον τιμώρησε με αποκλεισμό από την εθνική ομάδα. Τον Ιούνιο του ίδιου έτους αποχώρησε από τους Ρώσους και από τότε δεν έχει αγωνιστεί κάπου αλλού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιόνας Γερέμπκο στο «SVT Sport»:

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη. Όλα πήγαν λάθος και φταίω αποκλειστικά εγώ. Θα ήθελα να πω στον λαό της Σουηδίας μία μεγάλη συγγνώμη. Έκανα μία εντελώς λάθος επιλογή, αν και ήταν καθαρά μπασκετική, αλλά ήταν λάθος. Από την αρχή είχα αμφιβολίες. Αλλά, δεν έχω αγωνιστεί εδώ και 1,5 χρόνο.

Απλώς θέλω να παίξω μπάσκετ. Τώρα, καταλαβαίνω ότι έκανα λάθος. Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο. Το μετάνιωσα. Ήθελα να επιστρέψω στο ΝΒΑ και αυτή ήταν η μοναδική μου ευκαιρία. Αποφάσισα να τη χρησιμοποιήσω. Όμως, δεν επαναλάμβανα κάτι τέτοιο και σίγουρα δεν θα το έκανα ξανά
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x