Ευρώπη

Σούπερ ανατροπή για Γαλατά επί της Νταρουσάφακα και τώρα... τελικός με ΑΕΚ!

Παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω ακόμα και με 15 πόντους, η Γαλατάσαραϊ έφερε τούμπα το ματς και πήρε σπουδαία νίκη επί της Νταρουσάφακα (71-65), λίγο πριν τον «τελικό» με την ΑΕΚ στο BCL!

Πραγματοποιώντας μια μεγάλη ανατροπή, η Γαλατάσαραϊ επικράτησε πολύ δύσκολα με σκορ 71-65 της Νταρουσάφακα για την 20ή αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος, φτιάχνοντας την ψυχολογία της ενόψει του μεγάλου «τελικού» με την ΑΕΚ την ερχόμενη Τετάρτη (15/03, 19:30) για το Basketball Champions League!

Η ομάδα του Ανδρέα Πιστιόλη βρέθηκε στα... σχοινιά στην πρώτη περίοδο του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να κλείνουν το δεκάλεπτο στο +15 και το 19-4! Όσο περνούσε η ώρα, οι γηπεδούχοι μάζευαν τη διαφορά, μειώνοντας στον πόντο στα τέλη της τρίτης περιόδου (47-48).

Ωστόσο, στο τέλος χρειάστηκαν μια μεγάλη ανατροπή για να φτάσουν στο ροζ φύλλο αγώνα, τρέχοντας ένα εντυπωσιακό 17-4 σερί στα τελευταία λεπτά της τέταρτης περιόδου για να κάμψουν την αντίσταση της Νταρουσάφακα.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Ένις με 21 πόντους και 9 ριμπάουντ, με τους Καμπατσά (14π., 6ρ.) και Ρίστιτς (14π., 9ρ.) να προσφέρουν πολύτιμες βοήθειες στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Ένα αποτέλεσμα, με το οποίο η Γαλατά ανέβηκε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα (8-12), βάζοντας παράλληλα τέλος σε ένα σερί πέντε διαδοχικών ηττών σε όλες τις διοργανώσεις...


Τα δεκάλεπτα: 4-19, 27-32, 47-48, 71-65.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x