Ευρώπη

Πέρασε με άνεση από την Φρανκφούρτη πριν αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό η Άλμπα

Χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα, η Άλμπα έφυγε με άνετη νίκη (79-61) από την έδρα των Φράπορτ Σκαϊλάινερς, λίγες μέρες πριν ταξιδέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Ένα ακόμα εύκολο απόγευμα πέρασε η Άλμπα στο γερμανικό πρωτάθλημα!

Η ομάδα από το Βερολίνο επικράτησε άνετα 79-61 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Φράπορτ Σκαϊλάινερς για την 26η αγωνιστική της BBL, λίγες μέρες πριν ταξιδέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (Παρασκευή 7/4, 21:00), στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Έτσι, η Άλμπα πανηγύρισε την 23η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα Γερμανίας, παραμένοντας στο... κατόπι της πρωτοπόρου Βόννης, η οποία έχει μία νίκη περισσότερη, αλλά και με παιχνίδι περισσότερο.

Η ομάδα του Ίσραελ Γκονθάλεθ πήρε διψήφιο προβάδισμα από την πρώτη περίοδο, η ομάδα της Φρανκφούρτης μείωσε στα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου, αλλά η Άλμπα δεν έχασε τη συγκέντρωσή της, ξεφεύγοντας ξανά χωρίς να ξανακοιτάξει πίσω, μέχρι το τελικό 61-79.

Κορυφαίοι για τους νικητές οι Βέτζελ (19π.) και Τίμαν (12π, 5 ριμπ, 4 ασίστ), ενώ για τους ηττημένους ξεχώρισαν Κουκ (13π, 6 ριμπ.) και Γουάσινγκτον (13π, 4 ασίστ).

Τα δεκάλεπτα: 9-17, 33-42, 45-65, 61-79

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x