Ευρώπη

Φιλική νίκη για τη Φενέρμπαχτσε στην επιστροφή του Δημήτρη Ιτούδη!

Με τον Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της, η Φενέρμπαχτσε επικράτησε 75-60 της Ζενίτ, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη.

Στην επιστροφή του Δημήτρη Ιτούδη μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα της χώρας μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, η Φενέρμπαχτσε επικράτησε άνετα με σκορ 75-60 της Ζενίτ, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη.

Πριν ταξιδέψει στη Ρόδο για τα δυνατά τεστ προετοιμασίας με αντιπάλους τον Παναθηναϊκό, την Παρτιζάν και την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο τουρκικός σύλλογος πήρε το ροζ φύλλο αγώνα επί των Ρώσων, χάρη στο πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο.

Πρώτος σκόρερ για τη Φενέρ ήταν ο Τζόναθαν Μότλεϊ με 19 πόντους, ενώ, χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Νικ Καλάθης (2π.), ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα μείνει στην ομάδα της Πόλης, μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του Ραούλ Νέτο.

Τέλος, όσον αφορά τους άλλους δύο διεθνείς μας, τόσο ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, όσο και ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν εκτός αποστολής, με τον πρώτο να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και τον δεύτερο να απουσιάζει με σχετική άδεια λόγω της συμμετοχής του στο Μουντομπάσκετ.


Τα δεκάλεπτα: 22-19, 38-37, 54-46, 75-60.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x