Ευρώπη

Πεισμωμένος Ντόρσεϊ γέμισε την στατιστική του στη νίκη της Φενέρμπαχτσε!

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις της στο τουρκικό πρωτάθλημα έδωσε η Φενέρμπαχτσε, η οποία επιβλήθηκε με σκορ 96-85 της Πέτκιμσπορ για την 9η αγωνιστική. Θετική εμφάνιση από τον Ντόρσεϊ.

Το νικηφόρο σερί εντός των... τειχών συνέχισε το απόγευμα της Κυριακής (26/11) η Φενέρμπαχτσε, η οποία επιβλήθηκε άνετα στην «Ulker Sports Arena» με 96-85 της Πέτκιμσπορ για την 9η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη κυριάρχησε στο παρκέ από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο του αγώνα, φτάνοντας κάποια στιγμή μέχρι και το +26 (78-52) προς το φινάλε της τρίτης περιόδου. Ωστόσο, μια χαλάρωση των γηπεδούχων στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού, επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να μειώσουν την έκταση της ήττας.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές, που παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 8-1, ήταν ο Σανλί με 19 πόντους, ενώ από κοντά ακολούθησε και ο Μαχμούτογλου με 18.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ γέμισε την στατιστική του με 6 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ, λίγες ημέρες μετά το DNP που κατέγραψε στην Ευρωλίγκα και στην αναμέτρηση με αντίπαλο τη Βίρτους Μπολόνια. Όσον αφορά τον Νικ Καλάθη, ολοκλήρωσε το ματς με 5 πόντους, 3 ριμπάουντ και 7 ασίστ.


Τα δεκάλεπτα: 26-16, 58-40, 78-57, 96-85.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x