Ευρώπη

Ετοιμάζει έφεση για την τιμωρία του Γουίλμπεκιν η Φενέρ!

Η Φενέρμπαχτσε θα προσπαθήσει να ανατρέψει την τιμωρία που δέχθηκε ο Σκότι Γουίλμπεκιν από την τουρκική ομοσπονδία, λόγω του γεγονότος πως δεν ενίσχυσε την εθνική το καλοκαίρι.

Δεν αφήνει έτσι το ζήτημα του Σκότι Γουίλμπεκιν η Φενέρμπαχτσε!

Ο Αμερικανός γκαρντ, που αγωνίζεται ως νατουραλιζέ στην εθνική Τουρκίας, δεν ενίσχυσε την τελευταία το καλοκαίρι, όταν και έδωσε μάχη για μία τελευταία ευκαιρία στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η αποτυχία της Τουρκίας οδήγησε την ομοσπονδία να τον τιμωρήσει, μαζί με τον Σέιν Λάρκιν, με ποινές 5 αγωνιστικών στο εγχώριο πρωτάθλημα, προστίμου και ανάκλησης διαβατηρίου!

Η τελευταία τιμωρία ήταν και η χειρότερη, καθώς πλέον ο παίκτης λογίζεται ως ξένος στο ρόστερ της Φενέρ, κάτι που δυσχεραίνει το έργο της ομάδας στις εγχώριες διοργανώσεις, όπου υπάρχει περιορισμός. Κάπως έτσι, ο σύλλογος πήρε την απόφαση να κάνει έφεση, και θέλει να φτάσει την υπόθεση μέχρι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, τη FIBA αλλά και το CAS!

Ως υπερασπιστική γραμμή, η Φενέρ υποστηρίζει πως ο Γουίλμπεκιν βρισκόταν σε φάση αποκατάστασης από τραυματισμό, επομένως ήταν απαραίτητο να απουσιάσει, κάτι που καθιστά την τιμωρία άδικη. Μάλιστα, η ομάδα τονίζει πως έχει χαρτιά στη διάθεσή της που επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό αυτό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x