Ευρώπη

Φαβορί για Λάσο η Μπάγερν

Ο Πάμπλο Λάσο είναι προ των πυλών της Μπάγερν, σύμφωνα με το Relevo.

Μετά την αποκάλυψη της συμφωνίας της Ρεάλ με τον Φακούντο Καμπάτσο, το ισπανικό Relevo αναφέρει πως ο Πάμπλο Λάσο είναι φαβορί για τον πάγκο της Μπάγερν.

Ο Ισπανός τεχνικός απείχε από την προπονητική φέτος, μετά την επεισοδιακή απομάκρυνσή του από τον πάγκο των Μαδριλένων. Έχοντας αφήσει πίσω του το πρόβλημα υγείας με την καρδιά του, είναι έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους και όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του, είναι πολύ κοντά στο να πει το «ναι» στην Μπάγερν.

Οι Βαυαροί εν όψει της μετακίνησης το 2024 στο νέο τους γήπεδο, χωρητικότητας 12.000 θεατών, έχουν μεγάλα σχέδια για το μέλλον. Ο προϋπολογισμός τους θα αυξηθεί σημαντικά την ερχόμενη σεζόν και θέλουν να αναθέσουν στον δις πρωταθλητή Ευρώπης με την «βασίλισσα» το έργο να χτίσει μια ομάδα που θα διεκδικεί τουλάχιστον θέση στα playoffs της Ευρωλίγκας.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι αναμένεται να αποχωρήσει από τον πάγκο της Μπάγερν στο τέλος της σεζόν, με την Εφές να λέγεται πως θέλει να τον προσλάβει στη θέση του Εργκίν Αταμάν που συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x