Ευρώπη

«Χλωμό» να κατέβει με τη Γερμανία ο Όστιν Ριβς των Λέικερς

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας αποκάλυψε ότι ο Όστιν Ριβς δεν επεδίωξε να μιλήσει μαζί του και έτσι ο παίκτης των Λέικερς δύσκολα θα κατέβει στο προσεχές παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική.

Καμία πρόοδο αναφορικά με τη συμμετοχή του Όστιν Ριβς στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα της Γερμανίας.

Πριν από μερικούς μήνες, κυκλοφόρησε μία φημολογία ότι ο γκαρντ των Λέικερς θέλει να βοηθήσει το ομοσπονδιακό συγκρότημα της χώρας. Ωστόσο, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο Γκόρντον Χέρμπερτ, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον.

Συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας ανέφερε ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Όστιν Ριβς, είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω γραπτών μηνυμάτων, αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση. Παράλληλα, ο Καναδός κόουτς και άλλοτε και του Άρη ανέφερε ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένος με τον Νικ Γουέιλερ-Μπαμπ, ο οποίος κατέχει τη θέση του νατουραλιζέ.

Τέλος, ο Γκόρντον Χέρμπερτ άφησε να εννοηθεί ότι η Γερμανία θα κατέβει με την καλύτερη δυνατή αποστολή στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς με όσους μίλησε είτε ΝΒΑers, είτε παίκτες Ευρωλίγκας, όλοι εμφανίστηκαν θετικοί να βοηθήσουν την εθνική τους ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x