Ευρώπη

Φιλική επικράτηση του Ερυθρού Αστέρα επί της Χάποελ Τελ Αβίβ - Αποβλήθηκε ο Πάτρικ Μπέβερλι

Ο Ερυθρός Αστέρας του Γιάννη Σφαιρόπουλου νίκησε 82-74 τη Χάποελ Τελ Αβίβ σε φιλικό στο Βελιγράδι, με τον Πάτρικ Μπέβερλι να αποβάλλεται για τους Ισραηλινούς.

Με νίκη συνέχισε την προετοιμασία του ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος επικράτησε 82-74 της Χάποελ Τελ Αβίβ σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στη «Χάλα Πιονίρ».

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν ανώτερη κόντρα στον ενισχυμένο μεταγραφικά σύλλογο του Στέφανου Δέδα, ο οποίος έχει... δουλειά ακόμη μπροστά του μέχρι να καταφέρει να δέσει όλους αυτούς τους παίκτες που απέκτησε η ομάδα του.

Για ακόμη ένα παιχνίδι, δεν κατάφερε να ξεχωρίσει ο Πάτρικ Μπέβερλι, που ακόμη προσαρμόζεται στα ευρωπαϊκά δεδομένα. Μάλιστα, ο πρώην ΝΒΑer αποβλήθηκε με 5 φάουλ, μία «μοίρα» την οποία είχε αρκετά συχνά και στην κορυφαία λίγκα του κόσμου.

Ο Κόντι Μίλερ-ΜάκΙνταϊρ ηγήθηκε της ομάδας του στο σκοράρισμα με 12 πόντους και 4 ριμπάουντ, ακολουθούμενος από τους Λούκα Μίτροβιτς (7 ριμπάουντ), Νίκολα Κάλινιτς και Τζόελ Μπολομπόι που πρόσθεσαν 11 πόντους έκαστος. Θετικός και ο Ντέγιαν Νταβίντοβατς με 10 πόντους.

Στην αντίπερα όχθη, ο Τζόναθαν Μότλεϊ ήταν κυρίαρχος κοντά στο καλάθι και παραλίγο να φτάσει σε double-double με 25 πόντους και 9 ριμπάουντ. Οι Ις Γουέινραϊτ και Μπεν Μπέντιλ συγκέντρωσαν 22 πόντους. Πριν αποβληθεί, ο Μπέβερλι δυσκολεύτηκε και μέτρησε 7 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2 ριμπάουντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x