Ευρώπη

Συνέτριψε την Τσεντεβίτα Ολίμπια με 43 πόντους διαφορά ο Ερυθρός Αστέρας!

Ο Ερυθρός Αστέρας ήταν σε ασύλληπτη κατάσταση και σάρωσε με σκορ 94-51 την Τσεντεβίτα Ολίμπια, κάνοντας το 2/2 στην Αδριατική λίγκα και επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε καλό «φεγγάρι».

Με τρομερή φόρα έχει μπει στη σεζόν ο Ερυθρός Αστέρας!

Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς ήταν... υπερηχητική κόντρα στην Τσεντεβίτα Ολίμπια και τη διέσυρε με σκορ 94-51, κάνοντας το 2/2 στην Αδριατική λίγκα και το 3/3 σε όλες τις διοργανώσεις!

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχασαν ούτε... δευτερόλεπτο το προβάδισμα απέναντι στην απογοητευτική σλοβένικη ομάδα, προηγήθηκαν με νταμπλ σκορ στο ημίχρονο (50-25), και κράτησαν στους μόλις 33 πόντους σε τρία δεκάλεπτα τους αντιπάλους τους! Στην τέταρτη περίοδο, ο Ιβάνοβιτς ξεκούρασε παίκτες, με αποτέλεσμα η Τσεντεβίτα να κερδίσει το επιμέρους σκορ και να φτάσει τουλάχιστον τους 51 πόντους.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Νεμάνια Νέντοβιτς με 17 πόντους, ενώ 15 πόντους, 5 ασίστ και ισάριθμα κλεψίματα μέτρησε ο Σαμπάζ Νέιπιερ. 13 πόντους και 8 ριμπάουντ σημείωσε ο Μάικ Τόμπι. Από τους ηττημένους, ξεχώρισε μόνο ο Αμαντού Σόου με 19 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 19-11, 50-25, 77-33, 94-51

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x