Ευρώπη

Εξετάζει την περίπτωση του Κόρι Χίγκινς ο Ερυθρός Αστέρας!

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Σερβία, ο Ερυθρός Αστέρας εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 34χρονου γκαρντ/φόργουορντ της Μπαρτσελόνα, Κόρι Χίγκινς.

Μια εξαιρετική περίπτωση για την ενίσχυση της περιφέρειάς του έχει στα «ραντάρ» ο Ερυθρός Αστέρας!

Σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου φέρεται να εξετάζουν σοβαρά τον Κόρι Χίγκινς της Μπαρτσελόνα! Ο 34χρονος γκαρντ/φόργουορντ μπορεί το τελευταίο διάστημα να βρισκόταν με το... ένα πόδι μακριά από τη Βαρκελώνη - και ενώ το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2024 - ωστόσο, το «ναυάγιο» με την απόκτηση του Κέβιν Πάντερ από την Παρτιζάν φαίνεται πως αντέστρεψε το κλίμα.

Φέτος, ο έμπειρος Αμερικανός σκόρερ ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να χάσει αρκετά από τα παιχνίδια των «μπλαουγκράνα» σε Ισπανία και Ευρώπη. Στη φετινή Ευρωλίγκα κατέγραψε 8,7 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ κατά μέσο όρο.

Μια περίπτωση παίκτη που πάντως μόνο... αδιάφορο δεν αφήνει τον Ολυμπιακό, καθώς, πριν από λίγες ημέρες, ο Νίκος Ζέρβας, είχε αναφέρει στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως εφόσον ο Χίγκινς αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, τότε μπορεί να επηρεάσει με διπλό τρόπο τους «ερυθρόλευκους».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x