Ευρώπη

Πάνω από 12.000 διαρκείας έχει δώσει ο Ερυθρός Αστέρας!

Στην αποκάλυψη ότι έχουν πουληθεί ήδη πάνω από 12.000 εισιτήρια διαρκείας, προχώρησε ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς.

Ο Ερυθρός Αστέρας φέτος θα αφήσει τη «Χάλα Πιονίρ» και θα μετακομίσει στην πολύ μεγαλύτερη «Σταρκ Αρίνα», που είναι χωρητικότητας 19.000 θέσεων.

Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί έχουν δείξει τη δίψα τους ενόψει της νέας σεζόν, κάτι που αποκάλυψε και ο πρόεδρος της ομάδας Νεμπόισα Τσόβιτς. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα λεγόμενα του ισχυρού άνδρας των Σέρβων έχουν πουληθεί ήδη 12.500 εισιτήρια διαρκείας και είναι πιθανό να φτάσουν τα 13.000!

Από ‘κει και πέρα, ο Τσόβιτς τόνισε πως ο Ερυθρός Αστέρας έχει βάλει ακόμη πιο ψηλά στον πήχη, καθώς στους στόχους φέτος είναι και η πρόκριση στο Final Four της Ευρωλίγκας!

Η δήλωση του Νεμπόισα Τσόβιτς στο «Pink TV»:

«Το πιο σημαντικό για εμάς και αυτό θα προσπαθήσουμε είναι να κάνουμε το βήμα παραπάνω στην Ευρωλίγκα, όπου ο στόχος είναι η πρόκριση στο Final Four. Θα δούμε πως θα πάει αυτό. Η σεζόν ξεκινάει στις 30 Σεπτεμβρίου με το πρώτο ματς να είναι για την Αδριατική λίγκα εκτός έδρας, στην Μπάνια Λούκα. Το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν είναι στο Βελιγράδι στις 5 Οκτωβρίου και θα ήθελα να θυμίσω στους φιλάθλους ότι έχουν μείνει λίγο εισιτήρια διαρκείας. Αυτή την στιγμή έχουμε πουλήσει σεζόν 12.500 κάρτες και περίπου 500-600 έχουν απομείνει. Όσοι θέλουν να πάρουν διαρκείας θα πρέπει να βιαστούν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x