Ευρώπη

Προς «ναυάγιο» η απόκτηση του Χίγκινς από τον Ερυθρό Αστέρα - Κόπηκε στις εξετάσεις ο Αμερικανός

Ο Κόρι Χίγκινς κόπηκε στις ιατρικές εξετάσεις του Ερυθρού Αστέρα, με την πιθανή συνεργασία των δύο πλευρών να οδηγείται σε «ναυάγιο».

Ανατροπή σκηνικού στην υπόθεση του Ερυθρού Αστέρα και του ενδιαφέροντός του για την απόκτηση του Κόρι Χίγκινς.

Και ενώ πολλά Μέσα της Σερβίας μετέδιδαν πως οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 34χρονο Αμερικανό για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, φαίνεται πως κάτι τέτοιο τελικώς δεν θα συμβεί.

Ο λόγος για τον οποίο η πιθανή συνεργασία των δύο πλευρών οδηγείται σε «ναυάγιο», είναι το γεγονός πως ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ δεν πέρασε με επιτυχία στις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, με αποτέλεσμα η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να κάνει πίσω.

Μάλιστα, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η «Telesport», ο Ερυθρός Αστέρας έχει στραφεί ήδη στην αναζήτηση άλλου παίκτη, καθώς εξετάζει λύσεις και περιπτώσεις από την ελεύθερη αγορά.

Να θυμίσουμε, πως λόγω των σοβαρών τραυματισμών του Νεμάνια Νέντοβιτς και του Νίκολα Τόπιτς, οι οποίοι και θα μείνουν εκτός για αρκετό διάστημα, ο Ερυθρός Αστέρας ψάχνει αγωνιωδώς παίκτη για να καλύψει τα κενά αυτά.






Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x