Ευρώπη

Οριστικό: Θα κατέβει κανονικά στο Final 8 του Κυπέλλου ο Ερυθρός Αστέρας

Την απόφαση να συμμετέχει κανονικά στο Final 8 του Κυπέλλου και να μην κάνει πράξη της απειλές του πήρε ο Ερυθρός Αστέρας.

Με τη συμμετοχή του Ερυθρού Αστέρα θα πραγματοποιηθεί το φετινό Final 8 του Κυπέλλου Σερβίας.

Ο Νεμπόισα Τσόβιτς ανακοίνωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου θα κατέβουν κανονικά στον θεσμό, ύστερα από απόφαση που υπερψηφίστηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Πριν από περίπου δέκα ημέρες, ο πρόεδρος της ομάδας είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να απέχει ο Ερυθρός Αστέρας από το Final 8, βάλλοντας κατά της ομοσπονδίας μπάσκετ της χώρας, καθώς δεν τιμώρησε την Παρτίζαν για την περσινή αποχώρησή της από το πρωτάθλημα.

«Στο Διοικητικό Συμβούλιο που έγινε οι 18 ψήφισαν υπέρ της συμμετοχής, οι δύο απείχαν και μόλις μία ψήφος ήταν αρνητική. Αύριο (15/2) θα είμαστε στη Νις, μία ημέρα πριν το πρώτο ματς παιχνίδι την Πέμπτη (16/2)», είπε αρχικά ο Τσόβιτς και πρόσθεσε: «Η απόφαση αυτή πάρθηκε για το καλό του μπάσκετ της Σερβίας».

Αντίπαλος του Ερυθρού Αστέρα στα προημιτελικά θα είναι η Μπόρατς και εφόσον νικήσει, τότε λογικά θα βρει απέναντί του την Παρτίζαν στα ημιτελικά, καθώς και η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αντιμετωπίζει την επίσης χαμηλής δυναμικότητας, Σπαρτάκ Σουμπότιτσα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x