Ευρώπη

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: Επιβεβαιώνει τις μεταγραφικές φήμες!

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Κόβιτς, επιβεβαίωσε μέσω συνέντευξης Τύπου τις μεταγραφικές φήμες που ακούγονται για την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν!

Οι φετινοί τελικοί του πρωταθλήματος Σερβίας ολοκληρώθηκαν με άκρως επεισοδιακό τρόπο και με τον Ερυθρό Αστέρα να κατακτά τον τίτλο στα… χαρτιά, με τα όσα συνέβησαν στο δεύτερο ματς της σειράς με την Παρτίζαν, με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να κάνει το treble, μετά και την κατάκτηση της Αδριατικής Λίγκας και του Κυπέλλου Σερβίας.

Απόψε, οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου έκαναν τη φιέστα τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με παρουσία περίπου 1.500 φίλων της ομάδας σε ένα όμορφο και πανηγυρικό κλίμα στη «Χάλα Πιονίρ»!

Στο πλαίσιο της φιέστας, ο πρόεδρος του συλλόγου, Νεμπόισα Κόβιτς, επιβεβαίωσε μέσω συνέντευξης Τύπου τις μεταγραφικές φήμες που ακούγονται για τον Ερυθρό και τα ονόματα των Αϊζάια Κάνααν, Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ και Νίκολα Κάλινιτς,


«Ούρος Πλάβσιτς και Ρόκας Γκιεντράιτις είναι δεδομένοι, με τον Γιάγκο ντος Σάντος βρισκόμαστε στις λεπτομέρειες να οριστικοποιήσουμε κάποια θέματα. Εδώ και έναν μήνα δουλεύουμε για τα ονόματα που ακούτε, θα υπάρξουν κι άλλες μεταγραφές για να ικανοποιήσουμε τον προπονητή μας, Γιάννη Σφαιρόπουλο», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος του συλλόγου, ενώ στη συνέχεια στάθηκε και στις περιπτώσεις των Χάνγκα και Τεόντοσιτς.

«Ο Χάνγκα είναι τραυματίας, αυτές τις μέρες πρέπει να δούμε ποια είναι η κατάσταση. Έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, θα δούμε στη συζήτηση με τον προπονητή τι θα γίνει. Για το αν θα φοράει τη φανέλα μας και του χρόνου ο Τεόντοσιτς είναι μια απόφαση που εξαρτάται από τον ίδιο αν μπορεί να αντέξει, και πιστεύω πως μπορεί. Πρέπει να παραμείνει στο μπάσκετ ακόμα και όταν ολοκληρώσει την καριέρα του. Έχει μια απίστευτη μπασκετική ευφυΐα που δεν μπορείς να αποκτήσεις μέσω της προπόνησης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x