Ευρώπη

Παρελθόν από τον Ερυθρό Αστέρα ο Όγκνιεν Κούζμιτς!

Παρελθόν από τον Ερυθρό Αστέρα αποτελεί ο Όγκνιεν Κούζμιτς, με τις δύο πλευρές να προχωρούν στη λύση της συνεργασίας τους, μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας.

Τίτλοι τέλους μπήκαν το απόγευμα των Χριστουγέννων στη συνεργασία του Ερυθρού Αστέρα με τον Όγκνιεν Κούζμιτς!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το απόγευμα ο σύλλογος του Βελιγραδίου, γνωστοποίησε πως οι δύο πλευρές προχώρησαν στην από κοινού λύση του συμβολαίου τους, ευχαριστώντας παράλληλα τον 33χρονο σέντερ για την προσφορά του στην ομάδα!

Ο έμπειρος Σέρβος σέντερ βρισκόταν στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» από το καλοκαίρι του 2019, έχοντας μάλιστα αγωνιστεί και κατά το παρελθόν στην ομάδα, τη σεζόν 2016/17. Σε αυτά τα πέντε χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, ο Κούζμιτς πανηγύρισε τρία πρωταθλήματα στην Αδριατική Λίγκα, τέσσερα πρωταθλήματα Σερβίας και ισάριθμα Κύπελλα Σερβίας.


Η πρόσφατη έλευση του Φρέντι Γκιλέπσι στον σύλλογο, σε συνδυασμό με την παρουσία των Μπολομπόι και Τόμπι στις θέσεις των σέντερ, ανάγκασαν την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να προχωρήσει στην αποδέσμευση του Κούζμιτς.




Παρ' όλα αυτά, ο Κούζμιτς δεν έμεινε για πολύ χωρίς ομάδα, καθώς, λίγη ώρα μετά το οριστικό «διαζύγιο» με τον Ερυθρό Αστέρα, ανακοινώθηκε η απόκτησή του από τη KK FMP μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x