Ευρώπη

Ερυθρός Αστέρας: «Αν δεν τιμωρηθεί η Παρτιζάν, δεν κατεβαίνουμε στο Final 8 του Κυπέλλου!»

Την τιμωρία της Παρτιζάν θέτει ως απαίτηση ο Ερυθρός Αστέρας για να αγωνιστεί στο Final 8 του σερβικού Κυπέλλου, τονίζοντας ότι σε αντίθετη περίπτωση θα απουσιάσει από τη διοργάνωση.

Μπορεί το Final 8 του σερβικού Κυπέλλου να είναι προγραμματισμένο από τις 15 έως και 18 Φεβρουαρίου 2023, όμως ο Ερυθρός Αστέρας απειλεί να... τινάξει τη διοργάνωση στον αέρα!

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν να τιμωρηθεί η Παρτίζαν επειδή δεν «κατέβηκε» πέρσι στους εγχώριους τελικούς, ενώ τονίζουν ότι αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, θα απουσιάσουν από τη διοργάνωση που ακολουθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ζητάμε σερβική ομοσπονδία μπάσκετ να τηρήσει το καταστατικό της και να τιμωρηθεί η ΚΚ Παρτίζαν για το σοβαρό αδίκημα στο τέλος του σερβικού πρωταθλήματος τον Ιούνιο του 2022, χωρίς καμία και έγκυρη εξήγηση! Επτά μήνες έχουν περάσει που ολοκληρώθηκε το σερβικό πρωτάθλημα και δεν αγωνίστηκαν. Οι κανόνες είναι σαφείς, αλλά δεν εφαρμόζονται.

Σύμφωνα με το λαϊκό «όλοι παριστάνουν τους τρελούς» ο Ερυθρός Αστέρας θα έπρεπε να δεχτεί αυτή τη σιωπή και να «νομιμοποιήσει» την αυθαιρεσία σαν να μην έγινε τίποτα; Ο Ερυθρός Αστέρας είναι ένας εθνικός σύλλογος, ένας σύλλογος που ιδρύθηκε σε αυτή τη χώρα και ως εκ τούτου, με εκατομμύρια οπαδούς και φορολογούμενους αυτής της χώρας, δεν έχει δικαίωμα να σιωπά για αυτήν την προσπάθεια ταπείνωσης του εθνικού πρωταθλήματος της Σερβίας!

Υπενθυμίζουμε σε όσους θέλουν να ξεχαστούν όλα αυτά «απλώς» να αρχίσουν να εφαρμόζουν το καταστατικό αλλιώς όλα θα γίνουν ανούσια στο σερβικό μπάσκετ. Μετά από όλα τα παραπάνω, ποιος θα τιμωρήσει τον Ερυθρό Αστέρα αν δεν εμφανιστεί στο Final8; Και με ποιο ηθικό δικαίωμα;»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x