Ευρώπη

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: Άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο προσθήκης

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο άλλης μεταγραφής στην ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Το φετινό καλοκαίρι ο Ερυθρός Αστέρας κινήθηκε δυναμικά στο μεταγραφικό «παζάρι», αποκτώντας αρκετούς και καλούς παίκτες, με τελευταίο τον Νεμάνια Μπιέλιτσα.

Πρόσφατα, ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Νεμπόισα Τσόβιτς, παραχώρησε συνέντευξη στη σερβική τηλεόραση, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο προσθήκης. Όπως είναι φυσικό, η δήλωση αυτή «πυροδότησε» διάφορα σενάρια στη γειτονική χώρα, αφού πριν από μερικές εβδομάδες κυκλοφόρησε έντονα μία φημολογία για τον Αλεξέι Σβεντ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Δεν ξέρω και δεν πιστεύω ότι θα έρθει άλλος παίκτης, αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω κάτι. Νομίζω ότι έχουμε γεμίσει καλά το ρόστερ με μία ισορροπημένη ομάδα και με παίκτες που ήθελε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Αυτή την στιγμή, έχουμε 16 παίκτες στο ρόστερ και είναι πολύ καλός αριθμός, γιατί θα δώσουμε πολλά παιχνίδια στη σεζόν», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» στο «RTS», σε ερώτηση για το αν πρόκειται να αποκτήσουν κι άλλον παίκτη.

Συγκεκριμένα, ο Ερυθρός Αστέρας υπέγραψε τους Μίλος Τεόντοσιτς, Άνταμ Χάνγκα, Ντέγιαν Νταβιντόβατς, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Σαμπάζ Νέιπιερ, Μάικ Τόμπι, Τζόελ Μπολομπόι, Ρόκας Γκιεντράιτις και Γιάγκος ντος Σάντος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x