Ευρώπη

Ανακοίνωση με... φουλ επίθεση του Ερυθρού Αστέρα για διαιτητική εύνοια της Παρτίζαν

Με μια ανακοίνωση που κάνει ξεσπά κατά της όπως θεωρεί ευνοϊκής διαιτησίας υπέρ της Παρτίζαν, ο Ερυθρός Αστέρας ουσιαστικά «απειλεί» την Αδριατική Λίγκα να συμμορφωθεί ενόψει των playoffs!

Έξαλλοι με τη διαιτησία που... βοήθησε όπως λένε την Παρτίζαν να πάρει το «διπλό» κόντρα στην Μπουντούτσνοστ και να κλειδώσει την πρωτιά στην regular season στην Αδριατική Λίγκα, είναι οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα!

Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου ζητούν να γίνει εξαίρεση των συγκεκριμένων διαιτητών από τα δικά τους μελλοντικά φετινά παιχνίδια, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα πάρει μέρος σε παρόμοια περιστατικά που αλλοιώνουν τη διοργάνωση.

«Έγινε ένα ακόμη βήμα προς την πλήρη καταστροφή της κανονικότητας του πρωταθλήματος, κατευθυνόμενο από τους διαιτητές, οι οποίοι, κατά τύχη ή όχι, προέρχονται πάντα από την ίδια χώρα σε επίμαχους αγώνες!

Δεδομένου ότι δεν θα συμμετέχουμε σε σκηνοθετημένα παιχνίδια και φάρσες, ενημερώνουμε το κοινό και τη διοίκηση της Αδριατικής Λίγκας ότι ο Ερυθρός Αστέρας ζητά την εξαίρεση τέτοιων διαιτητών στους αγώνες τους μέχρι το τέλος αυτής της αγωνιστικής περιόδου»,
αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωσή του.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x