Ευρώπη

Έξαλλος ο Ιτούδης σε ερώτηση για τον Μπιέλιτσα

Ο Δημήτρης Ιτούδης νευρίασε με μια προβοκατόρικη ερώτηση που του έγινε για τον Νεμάνια Μπιέλιτσα, μετά την ήττα της Φενέρμπαχτσε από την Παρτιζάν.

Είχε την απογοήτευσή του για την ήττα από την Παρτιζάν στον πόντο (85-84), είχε και μια προβοκατόρικη ερώτηση για να τον βγάλει από τα ρούχα του. Ο λόγος για τον Δημήτρη Ιτούδη, που εκνευρίστηκε όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε για τον Νεμάνια Μπιέλιτσα.

Ο Σέρβος φόργουορντ που έπαιξε ελάχιστα λόγω τραυματισμών την περασμένη σεζόν στη Φενέρμπαχτσε, μετακόμισε στον Ερυθρό Αστέρα με την τουρκική ομάδα να φέρεται να πληρώνει μέρος του συμβολαίου του.

«Ο Μπιέλιτσα; Στον Ερυθρό Αστέρα δεν είναι; Δεν σας καταλαβαίνω! Γιατί κάνετε μια τέτοια ερώτηση τώρα; Δεν ξέρετε αν είναι στον Ερυθρό Αστέρα ή όχι; Είναι μυστικό για σας; Ο Νεμάνια έχει μεγάλη προσφορά στη Φενέρ και το σερβικό μπάσκετ», τόνισε και στη συνέχεια… απαρίθμησε όλο το ρόστερ της ομάδας του. «Αυτοί είναι οι παίκτες που έχουμε στο ρόστερ μας. Συγνώμη που έπρεπε να το κάνω, αλλά αν χρειαστεί, θα το κάνω ξανά», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x