Ευρώπη

Έβαλε τέλος στις φήμες ο Μακσβίτις: «Δεν έχει opt-out ο Έβανς - Θα ήμασταν τρελοί να τον αφήναμε»

Ο Κάζις Μακσβίτις διέλυσε τις φήμες περί αποχώρησης του Κίναν Έβανς, τονίζοντας πως δεν έχει opt-out στο συμβόλαιό του και η Ζάλγκιρις δεν έχει σκοπό να τον αφήσει να φύγει.

Η Ζάλγκιρις δεν τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά στη φετινή σεζόν, αφού είναι μία από τις τελευταίες ομάδες στην κατάταξη της Euroleague με ρεκόρ 5-9.

Όλη αυτή η κατάσταση έχει δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα, με πολλά να ακούγονται, από την αποχώρηση του Κάζις Μακσβίτις μέχρι αυτή του κορυφαίου παίκτη της ομάδας, Κίναν Έβανς. Όσον αφορά τον τελευταίο, ο Λιθουανός τεχνικός πάντως ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα να φύγει.

«Διάβασα τις φήμες και χρειάστηκε να μιλήσω κι εγώ με τον Παούλιους Γιανκούνας για να δω τι συμβαίνει. Απ' όσο γνωρίζω, λοιπόν, δεν έχει opt-out και εκτός αυτού, θα ήμασταν κι εμείς τρελοί αν τον αφήναμε να αποχωρήσει», είπε συγκεκριμένα ο Μακσβίτις.

Ο Έβανς παίζει εξαιρετικά στη φετινή σεζόν, κάτι το οποίο μαρτυρούν και τα στατιστικά του: 15.7 πόντοι, 44% στο τρίποντο, 2.8 ριμπάουντ, 3.6 ασίστ, 16.8 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 27:06 σε 14 αγώνες της EuroLeague.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x