Ευρώπη

Παραιτήθηκε ο Βράνκοβιτς από πρόεδρος της κροατικής ομοσπονδίας μπάσκετ!

Τέλος από πρόεδρος της κροατικής ομοσπονδίας μπάσκετ αποτελεί ο Στοίκο Βράνκοβιτς. Ανέλαβε την ευθύνη του αποκλεισμού της ''Χρβάτσκα'' από το Ευρωμπάσκετ και έθεσε τη παραίτησή του.

Ο αποκλεισμός της Κροατίας από την Φινλανδία στους «16» του εφετινού Ευρωμπάσκετ πέρα από την απογοήτευση που έφερε τόσο στις τάξεις της ομάδας, όσο και στους οπαδούς… είχε αντίκτυπο και σε διοικητικό επίπεδο.

Λίγες ώρες μετά από το… κάζο ο Στόικο Βράνκοβιτς δήλωσε πως παραιτείται από πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ της Κροατίας, παίρνοντας στους ώμους του την αποτυχία της ''Χρβάτσκα’’.

«Μετά τον αποκλεισμό της Κροατίας στο Ευρωμπάσκετ, αποφάσισα να παραιτηθώ από τη θέση του προέδρου της κροατικής ομοσπονδίας μπάσκετ, παίρνοντας εξ ολοκλήρου την ευθύνη».

Παράλληλα, απολογήθηκε στους φιλάθλους της ομάδας, που υποστήριξαν τη Κροατία σε κάθε στάδιο της διοργάνωσης.

«Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο της εθνικής, όπου μας υποστήριξαν δεόντως. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να εντοπίσω καμία λύση στα υπάρχοντα προβλήματα. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους με την εθνική ομάδα και την προσπάθεια που έκαναν μαζί με το προπονητικό και ιατρικό επιτελείο. Επιπλέον, ευχαριστώ όλα τα μέλη της ομοσπονδίας γα τη συνεργασία μας αυτά τα έξι χρόνια», ήταν τα λόγια του θρύλου του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x