Ευρώπη

Θέλει Πάντερ ή Μπόλντγουιν για να παίξουν ως νατουραλιζέ η εθνική Βοσνίας!

H εθνική ομάδα της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης ψάχνει ένα μεγάλο όνομα για να την ενισχύσει ως νατουραλιζέ, με τις περιπτώσεις τον Κέβιν Πάντερ και Γουέιντ Μπόλντγουιν να έχουν ξεχωρίσει!

Μία... ηχηρή κίνηση επιχειρεί να κάνει η μπασκετική ομοσπονδία της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης!

Σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας, συγκεκριμένα, οι Βόσνιοι αναζητούν ένα μεγάλο όνομα ώστε να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα ως νατουραλιζέ, με τους δύο παίκτες που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας να είναι οι Κέβιν Πάντερ και Γουέιντ Μπόλντγουιν!

Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Βοσνίας, βέβαια, αγωνίζεται ήδη ως «ξένος» ο Λούκα Γκάρζα, ψηλός των Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Η μητέρα του, ωστόσο, κατάγεται όντως από τη χώρα, επομένως ο 24χρονος θα έχει σύντομα τα απαραίτητα χαρτιά ώστε να μην μετρά σαν νατουραλιζέ, κάτι που θα δώσει στην ομοσπονδία το δικαίωμα να «γεμίσει» τη θέση με κάποιον άλλο.

Θυμίζουμε πως η Βοσνία-Ερζεγοβίνη έχει κληρωθεί σε δύσκολο όμιλο για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2025, και συγκεκριμένα με Γαλλία, Κροατία και Κύπρο. Ένα ρόστερ όμως με παίκτες όπως οι Πάντερ, Μπόλντγουιν, ο Γκάρζα , ο Τζάναν Μούσα αλλά και ο σεσημασμένος NBAer Γιουσούφ Νούρκιτς, θα ήταν πολύ ανταγωνιστικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x