Ευρώπη

Ξεπέρασε την ήττα από τον Ολυμπιακό με πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας η Μπάγερν Μονάχου

Λίγες μέρες μετά την ήττα της από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, η Μπάγερν Μονάχου πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Βόννης, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας.

Άφησε πίσω της την ήττα στο ΣΕΦ, αντιδρώντας με εκτός έδρας νίκη (78-86) επί την Βόννης, χάρη στην οποία πήρε και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας η Μπάγερν Μονάχου!

Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο ήταν ανώτερη καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πάτησε γκάζι στο δεύτερη ημίχρονο, φτάνοντας τελικά στη νίκη έχοντας για πρωταγωνιστή της τον Φρανσίσκο, ο οποίος πέτυχε 22 πόντους, έχοντας και 5 ασίστ.

Πολύ καλή εμφάνιση για τους Βαυαρούς, οι οποίοι την ερχόμενη Πέμπτη (14/12) θα έχουν δύσκολο έργο για την Ευρωλίγκα, στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, πραγματοποίησαν επίσης οι Μπούκερ (16π, 8 ριμπ), Έντουαρντς (14π), ενώγια τη Βόννη ξεχώρισαν οι Σένγφελντερ (21π, 6 ριμπ), Φομπς (16π) και Γουάτσον (15π, 5 ασίστ).

Στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου, η Μπάγερν θα αντιμετωπίσει την Μπάμπεργκ, ενώ τον τίτλο διεκδικούν επίσης οι Άλμπα Βερολίνου και Ουλμ.

Τα δεκάλεπτα:
19-22, 43-47, 58-72, 78-86

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x