Ευρώπη

Φεύγει από τη Βίρτους Μπολόνια ο Κάιλ Γουίμς, ενδιαφέρεται η Ντερτόνα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Κάιλ Γουίμς δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Βίρτους Μπολόνια και θα αποχωρήσει από τον ιταλικό σύλλογο, με την Ντερτόνα να έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον

Χωρίς έναν σημαντικό παίκτη της θα πορευθεί στο μέλλον η Βίρτους Μπολόνια.

Σύμφωνα με πηγές του BasketNews, o Kάιλ Γουίμς αναμένεται να αποχωρήσει από τον ιταλικό σύλλογο το ερχόμενο καλοκαίρι, και έχει ήδη ξεκινήσει να μιλάει με άλλες ομάδες αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το συμβόλαιο του Αμερικανού παίκτη ολοκληρώνεται με το τέλος της φετινής σεζόν, και όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, καμία από τις δύο πλευρές δεν είναι ιδιαίτερα θερμή στην προοπτική επέκτασης της συνεργασίας τους.

Ο Γουίμς βρίσκεται στη Βίρτους εδώ και μία τετραετία, όντας κομβικό κομμάτι στην αγωνιστική «ανάσταση» της ομάδας, στην κατάκτηση του Eurocup και την επιστροφή της στην Ευρωλίγκα. Παρόλα αυτά, τη φετινή σεζόν δεν είχε μεγάλο ρόλο, και αυτός είναι ένας από τους λόγους που θέλει να αποχωρήσει.

Μάλιστα, φαίνεται πως έχουν ήδη εμφανιστεί οι πρώτοι «μνηστήρες» για τον Γουίμς, καθώς η Ντερτόνα, ομάδα που ανέβηκε φέτος στη Serie A και έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον παίκτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x