Ευρώπη

Παραδόθηκε στη Βενέτσια και τον... Γουίλτζερ πριν τον Ολυμπιακό η Βίρτους!

Με νικητήριο καλάθι του πρώην «ερυθρόλευκου» Κάιλ Γουίλτζερ, η Βίρτους Μπολόνια ηττήθηκε με σκορ 85-84 εντός έδρας από τη Βενέτσια, πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα.

Ένας πρώην «ερυθρόλευκος» πλήγωσε τη Βίρτους!

Η ομάδα της Μπολόνια ηττήθηκε με σκορ 85-84 από τη Βενέτσια εντός έδρας, χάρη σε νικητήριο καλάθι του Κάιλ Γουίλτζερ 14 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της παράτασης, στην οποία κρίθηκε το ματς!

Κάπως έτσι, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι έπεσε στο 8-4 και έχασε την επαφή με την κορυφή, έχοντας... κακή ψυχολογία ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα (19/12, 21:30). Από την άλλη, η Βενέτσια ανέβηκε στο 9-3 και είναι πλέον δεύτερη, πίσω από την Μπρέσια!

Οι φιλοξενούμενοι ήταν από την αρχή ανώτεροι και είχαν διαρκώς το προβάδισμα, φτάνοντας μέχρι και το +13. Παρόλα αυτά, κόντεψαν να... αυτοκτονήσουν στο φινάλε της κανονικής διάρκειας, αφού έχασαν προβάδισμα 8 πόντων στα τελευταία 2 λεπτά, με «όργια» του Μάρκο Μπελινέλι.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, όπου ήταν σειρά της Βίρτους να χάσει δικό της μομέντουμ, αφού είδε το 84-81 να γίνεται 84-85 με νικητήριο καλάθι του Κάιλ Γουίλτζερ 14 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του έξτρα πενταλέπτου. Ο Τόρνικε Σενγκέλια αστόχησε σε τρίποντο νίκης και η Βίρτους γνώρισε την ήττα.

Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο επικός Ρέιτζον Τάκερ με 25 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Ο Γουίλτζερ πρόσθεσε 14 πόντους, ενώ άλλους 13 είχε ο Μπάρι Μπράουν. Από τη Βίρτους, πάλεψε τρομερά ο Μπελινέλι με 24 πόντους, ενώ 13 πόντους, 8 ασίστ και 5 κλεψίματα είχε ο Αλεσάντρο Παγιόλα.

Τα δεκάλεπτα: 15-23, 35-40, 59-61, 80-80 (κ.δ.), 84-85 (παρ.)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x