Ευρώπη

Παραδόθηκε και στη Λε Μαν η Βιλερμπάν

Σε περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος η Βιλερμπάν, δεν κατάφερε να πανηγυρίσει ούτε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λε Μαν, γνωρίζοντας την έκτη διαδοχική της ήττα σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα.

Δυσκολιών συνέχεια για την ομάδα της Βιλερμπάν, η οποία γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 95-91 από τη Λε Μαν για τη 17η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος και παραμένοντας μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας.

Έτσι, η ομάδα του Τόνι Πάρκερ επιβεβαίωσε το ότι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες, αφού αυτή η ήττα η έκτη διαδοχική της, σε LNB και Ευρωλίγκα.

Μετά από μια αμφίρροπη και γεμάτη καλάθια πρώτη περίοδο, η οποία ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να βρίσκονται μπροστά με 29-27, η Λε Μαν πήρε τα ηνία και πήγε στο ημίχρονο προηγούμενη με διψήφια διαφορά (56-45). Η Βιλερμπάν αντέδρασε και μείωσε στο καλάθι με την ολοκλήρωση του τρίτου δεκαλέπτου, όμως δεν βελτιώθηκε αμυντικά και τελικά ηττήθηκε με 95-91.

Κορυφαίοι για τους νικητές οι Κατζάμι-Κιν (22π.) και Μόργκαν (19π), ενώ για τη Βιλερμπάν, η οποία την ερχόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία, ξεχώρισαν Νουά (16π), Ομπασοχάν (14π.) και Ντε Κολό (12π, 6 ασίστ).

Τα δεκάλεπτα: 29-27, 54-56, 67-71, 91-95

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x