Ευρώπη

Βιλά: «Δεν γίνεται να κερδίσεις όταν δέχεσαι 102 πόντους»

Στην κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας του στο ματς με την ΑΕΚ στάθηκε ο προπονητής της Ορτέζ, Λοράν Βιλά.

Η Ορτέζ συνετρίβη 102-82 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα του BCL, με τον τεχνικό των Γάλλων, Λοράν Βιλά, να στέκεται στην κάκιστη λειτουργία της ομάδας του στην άμυνα λέγοντας πως οι 102 πόντοι παθητικό είναι πάρα πολλοί για να διεκδικήσει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Λοράν Βιλά: «Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα. Οι αντίπαλοί μας είχαν εξαιρετικά ποσοστά και ευστόχησαν σε πολλά τρίποντα. Ήταν πολλοί οι 102 πόντοι που δεχθήκαμε και δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε με αυτό το παθητικό. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ. Αυτό το μπάσκετ είναι διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει. Πρέπει να αντιδράσουμε γρήγορα».

Από τη μεριά του ο αρχηγός των Γάλλων, Λεό Καβαλιέρ, τόνισε: ««Για εμάς ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν είχαμε καλή λειτουργία στην άμυνα. Είχαν εξαιρετική αυτοπεποίθηση αφού μπήκαν τα σουτ. Ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε εδώ στην Αθήνα. Έκαναν σερί 12-0 και από εκείνη τη στιγμή ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Είναι πολύ νωρίς ακόμα στη σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x