Ευρώπη

Βέσελι: «Μου αρέσει η ιδέα του Γιασικεβίτσιους για το μπάσκετ»

Πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μπαρτσελόνα ο Γιαν Βέσελι, τονίζοντας πως η ιδέα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για το μπάσκετ του προκαλεί αίσθηση.

Ένα μεγάλο σίριαλ έλαβε τέλος, με τον Γιαν Βέσελι να υπογράφει στην Μπαρτσελόνα και να αποχωρεί από την Φενέρμπαχτσε έπειτα από πολυετή θητεία. Στις πρώτες του δηλώσεις ο Τσέχος υπογράμμισε πως του αρέσει το μπάσκετ σύμφωνα με το πρίσμα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και επί της ουσίας ανέφερε πως ήταν βασικός ρόλος για την απόφασή του να μετακομίσει στην Βαρκελώνη.

«Μίλησα με τον Γιασικεβίτσιους πριν υπογράψω. Μου αρέσει η ιδέα του για το παιχνίδι, ο τρόπος που καταλαβαίνει το μπάσκετ. Ήταν σπουδαίος παίκτης, εξαιρετικός πόιντ γκαρντ. Καταλαβαίνει πώς πρέπει να παίζεται το μπάσκετ και αυτό είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους αποφάσισα να έρθω».

Ο Βέσελι εδώ και πολλά χρόνια είναι ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες της Ευρωλίγκας, ιδιαίτερα αθλητικός και ικανός κοντά στο καλάθι. Βέβαια, οι τραυματισμοί των τελευταίων ετών τον έχουν αποτρέψει από παρακινδυνευμένες προσπάθειες, αλλά πάντοτε με την ποιότητα του καθορίζει αποτελέσματα και τίτλους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x