Ευρώπη

Βατούτιν για Ιτούδη: «Παραμονές του τελευταίου τελικού με τη Ζενίτ μας είπε ότι θέλει να φύγει»

Για ακόμη μία φορά ο Αντρέι Βατούτιν αναφέρθηκε με άκρως εγκωμιαστικά λόγια για τον Δημήτρη Ιτούδη και για το έργο του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Δημήτρης Ιτούδης είχε ενημερώσει για την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, πριν καν ολοκληρωθεί η προηγούμενη σεζόν, όπως αποκάλυψε ο Αντρέι Βατούτιν.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο πρόεδρος της «ομάδας του στρατού» ο Έλληνας κόουτς είχε εκφράσει την πρόθεση να αποχωρήσει από τον σύλλογο παραμονές του τελευταίου τελικού της VTB League απέναντι στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης! Μάλιστα, η ΤΣΣΚΑ στο τέλος έχασε από την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, με τον Δημήτρη Ιτούδη στη συνέχεια να μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε.

«Πριν από τον τελευταίο τελικό της VTB League ο Δημήτρης μας είπε ότι θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα και μας ανέλυσε τους λόγους. Ήταν προφανείς. Ακόμη και με τη συμμετοχή στην Ευρωλίγκα στον… αέρα, η ζωή στη Ρωσία είναι λίγο περίπλοκη για έναν ξένο. Ο Ιτούδης είχε μία πολύ πετυχημένη παρουσία στην ΤΣΣΚΑ και αξίζει να αναφέρεται το όνομά του. Ήταν πάντα αφοσιωμένος στην ΤΣΣΚΑ και τα έδωσε όλα. Έτσι, συμφωνήσαμε να λύσουμε το συμβόλαιο. Μόνο καλές αναμνήσεις έχουμε από εκείνον», δήλωσε σχετικά στο «sportrg.ru» ο Αντρέι Βατούτιν στην ερώτηση για την αποχώρηση του Δημήτρη Ιτούδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x