Ευρώπη

Για χρέη προς τον Τέπιτς δέχθηκε την ποινή 16 βαθμών η Βαρέζε

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η ποινή 16 βαθμών που δέχθηκε η Βαρέζε έχει να κάνει με οφειλές προς τον Μιλένκο Τέπιτς.

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται από την Πέμπτη (13/4) η Βαρέζε, που δέχθηκε ποινή αφαίρεσης 16 βαθμών από την Πειθαρχική Επιτροπή της ιταλικής Ομοσπονδίας, γεγονός που την φέρνει πολύ κοντά σε υποβιβασμό.

Είχε γίνει ήδη γνωστό πως η τιμωρία αυτή ήταν αποτέλεσμα ατακτοποίητων οικονομικών εκκρεμοτήτων προς παίκτες, και όπως προκύπτει από ιταλικά δημοσιεύματα, ένας από αυτούς είναι και ο Μιλένκο Τέπιτς.

Όπως προκύπτει, όλο το πρόβλημα προκύπτει από μία παλαιότερη οφειλή προς τον άλλοτε παίκτη των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και Ηρακλή, ο οποίος έπαιξε στη Βαρέζε τη σεζόν 2018-19, αν και πάτησε παρκέ μόλις τρεις φορές.

Όταν έγινε το «διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών, η ιταλική ομάδα κλήθηκε να πληρώσει αποζημίωση 90 χιλιάδων ευρώ προς την πλευρά του παίκτη. Ωστόσο, απ' ότι φαίνεται η Βαρέζε δεν ήταν συνεπής στην αποπληρωμή του συγκεκριμένου χρέους, γεγονός που έφερε την τιμωρία για το -16 και τον πιθανό υποβιβασμό από τη Serie A.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x