Ευρώπη

Άντεξε στο Βαρέζε η αποδεκατισμένη Αρμάνι και στο βάθος... Παναθηναϊκός AKTOR

Η Αρμάνι Μιλάνο, που αντιμετωπίζει την Παρασκευή (22/12) τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR, νίκησε με σκορ 74-70 μέσα στην έδρα της Βαρέζε, παρά τα μπόλικα προβλήματα τραυματισμών με τα οποία παρατάχθηκε.

Ζορίστηκε αλλά... επιβίωσε η Αρμάνι Μιλάνο!

Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα παρατάχθηκε με πολλά προβλήματα αλλά τελικά πέρασε από την έδρα της Βαρέζε με σκορ 74-70, ανεβαίνοντας στο 7-5 στο ιταλικό πρωτάθλημα, αν και ακόμη απέχει από την κορυφή (10-2 η Μπρέσια).

Η Αρμάνι έπαιξε χωρίς τους Μάοντο Λο, Νίκολα Μίροτιτς, Γιοχάνες Φόιγκτμαν και Τζαμπάολο Ρίτσι, αν και είδε τον Μπίλι Μπάρον να επιστρέφει μετά από καιρό. Η Βαρέζε ήταν μπροστά για αρκετή ώρα και πάλεψε σκληρά, όμως στην τελευταία περίοδο οι φιλοξενούμενοι είχαν τις λύσεις, με πρωταγωνιστή τον Σαβόν Σιλντς, που πέτυχε 25 πόντους με 5/9 τρίποντα!

Πλέον, οι Ιταλοί στρέφονται στη «διαβολοβδομάδα», στο τέλος της οποίας αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR εντός έδρας (22/12). Όλοι οι τραυματίες τους θα μείνουν εκτός της αναμέτρησης αυτής, με μοναδικό που έχει ελπίδες να αγωνιστεί να είναι ο Γιοχάνες Φόιγκτμαν.

Τα δεκάλεπτα: 18-17, 39-39, 57-56, 70-74

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x