Ευρώπη

Λύγισε την Τενερίφη και πάτησε οκτάδα η Βαλένθια!

Χάρη στο εξαιρετικό της τρίτο δεκάλεπτο, η Βαλένθια λύγισε 77-72 την Τενερίφη και μπήκε στην οκτάδα του ισπανικού πρωταθλήματος.

Τέλος σε ένα αρνητικό σερί τριών αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις έβαλε η Βαλένθια, επικρατώντας δύσκολα εντός έδρας 77-72 της Τενερίφης, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Νίκη με την οποία οι «νυχτερίδες» βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 11-10 και μπήκαν στην οκτάδα και στις θέσεις που οδηγούν στα play-offs του πρωταθλήματος. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έπεσαν στην πέμπτη θέση, έχοντας πλέον ρεκόρ 14-6.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Τενερίφη είχε το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, φτάνοντας ακόμα και στο +15 (25-40) στα μέσα της δεύτερης περιόδου. Στο δεύτερο μέρος, η Βαλένθια έβγαλε αντίδραση και χάρη στο εντυπωσιακό τρίτο δεκάλεπτο (22-8) πήρε κεφάλι στο σκορ, φτάνοντας, έστω και δύσκολα, στο ροζ φύλλο αγώνα.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Ριβέρο με 17 πόντους, ενώ από κοντά ακολούθησαν οι Γουέμπ και Ράντεμπο με 14 πόντους έκαστος. Για την Τενερίφη ξεχώρισαν οι Φερνάντεθ και Γκέρα με 13 πόντους ο κάθε ένας.

Τα δεκάλεπτα: 19-24, 35-44, 57-52, 77-72.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x