Ευρώπη

Ατζέντης Καμπάτσο: «Μιλήσαμε 20 φορές με τους Λέικερς, ξεκαθάρισε πως πρώτος στόχος ήταν το NBA»

Ο ατζέντης του Φακούντο Καμπάτσο υπογράμμισε πως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού επικοινώνησαν πολλές φορές με τους Λέικερς και αναφέρθηκε στην επιθυμία του Αργεντινού να παραμείνει στο NBA.

Τελείωσε εδώ και λίγες μέρες το σίριαλ σχετικά με τον επόμενο σταθμό του Φακούντο Καμπάτσο και τελικώς, τα βρήκε σε όλα με τους Ντάλας Μάβερικς. Ο Αργεντινός βρισκόταν σε επικοινωνία με πολλές ομάδες το καλοκαίρι, όμως κάθε υπόθεση κάπου… κόλλαγε. Ο ατζέντης του τοποθετήθηκε επί του θέματος και δήλωσε ότι ήρθαν σε επικοινωνία με τους Λέικερς το καλοκαίρι τουλάχιστον σε 20 περιπτώσεις.

«Υπήρχε και το Γκόλντεν Στέιτ και όλο το… παιχνίδι παιζόταν στην επιστροφή ή όχι του Αντρέ Ιγκουοντάλα. Αν δεν γύριζε, θα εντασσόταν εκεί. Με τους Λέικερς επικοινωνήσαμε πάνω από 20 φορές».

Ξεκαθάρισε στη συνέχεια πως ο Καμπάτσο είχε σε πρώτο πλάνο το NBA και όλα τα υπόλοιπα μετά.

«Ο Καμπάτσο τόνισε πως πρώτο μέλημα ήταν το NBA. Η Ευρώπη έρχεται δεύτερη, ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και άλλες».

Τέλος, ανέφερε πως ο λόγος που έμεινε τόσο καιρό ελεύθερος, ήταν επειδή οι φήμες περί ανταλλαγής των Ντουράντ και Ίρβινγκ κέντρισαν όλα τα βλέμματα και οι οργανισμοί του NBΑ καθόντουσαν... πάνω σε καρφιά.

«Πολλές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για εκείνον, αλλά οι φημολογίες περί ανταλλαγής των Κάιρι Ίρβινγκ και Κέβιν Ντουράντ σταμάτησαν όλες τις διαδικασίες. Πέρασαν σχεδόν δύο μήνες και όλα ήταν ένας… αχταρμάς. Όλες οι επιλογές διαλύθηκαν», ήταν τα λόγια του εκπροσώπου του πρώην παίκτη της ''Βασίλισσας''.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x