Ευρώπη

Αταμάν: «Φέτος μας έχει φάει το… κακό μάτι»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν για την εφετινή σεζόν της Εφές…

Κακοδαιμονία στην εφετινή σεζόν για την Εφές… Ο Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις του στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε φέτος στην τουρκική ομάδα.

«Η παρουσία του Μπράιαντ Ντάνστον δίπλα από τον πάγκο έδωσε ψυχολογική ώθηση στην ομάδα. Ευτυχώς, ο Ντάνστον επιβίωσε από ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, όπου ακόμη έχει θραύσματα στα χέρια του, αλλά είναι σε καλή σωματική κατάσταση. Προσπαθεί να ξεπεράσει ψυχολογικά το ατύχημα», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Από την άλλη, ο Σίνγκλετον μάς τρόμαξε πολύ. Ευτυχώς, οι εξετάσεις του έδειξαν ότι δεν υπέστη έμφραγμα, αλλά έπαθε μία περικαρδίτιδα. Σήμερα πήρε εξιτήριο, αλλά δεν θα είναι σε θέση να μας βοηθήσει για καιρό. Οι γιατροί έχουν πει ότι θα χρειαστεί περίπου έναν μήνα και θα δούμε εάν θα είναι έτοιμος στους τελικούς του πρωταθλήματος, εφόσον προκριθούμε.

Φέτος την ομάδα την έχει φάει το… κακό το μάτι. Δεν πιστεύω πολύ σ’ αυτά, αλλά είχαμε πολλές δυσκολίες κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ας μας βοηθήσει ο Θεός. Αυτή την στιγμή, οι υπόλοιποι παίκτες μας είναι υγιείς. Ελπίζουμε αυτές να ήταν οι τελευταίες ατυχίες»
, κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x