Ευρώπη

«Πόλεμος» στην Ιταλία: Η Αρμάνι Μιλάνο ζητεί παρέμβαση εισαγγελέα για Βίρτους Μπολόνια

Οργισμένη αντίδραση της Αρμάνι Μιλάνο στις αιχμές που άφησε για τη διαιτησία ο πρόεδρος της Βίρτους Μπολόνια.

Βεντέτα άνοιξε ανάμεσα σε Αρμάνι Μιλάνο και Βίρτους Μπολόνια. Μετά τον πέμπτο αγώνα των τελικών, πρόεδρος της Βίρτους, Μάσιμο Τζανέτι, δήλωσε πως «... νικήσαμε και τους διαιτητές. Είναι ώρα να τελειώνουμε με τον επηρεασμό από την Αρμάνι και τον Έτορε Μεσίνα. Πλέον είναι μη αποδεκτό».

Σε αυτές τις δηλώσεις η Αρμάνι Μιλάνο, που προηγείται με 3-2 στη σειρά, αντέδρασε με σκληρή ανακοίνωση, ενώ παραπέμπει τον ισχυρό άνδρα της αντιπάλου της στον εισαγγελέα και τα λοιπά αρμόδια όργανα. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Έχοντας λάβει υπόψη τις δηλώσεις μετά τον πέμπτο τελικό που εξέδωσε ο πρόεδρος της Βίρτους, ο σύλλογος του Μιλάνου δηλώνει έκπληκτος και αγανακτισμένος με τις λέξεις, τους υπαινιγμούς και τους τόνους που χρησιμοποίησε ο ιδιοκτήτης της Βίρτους Μπολόνια. Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που ο κύριος Τζανέτι επιδίδεται σε άσκοπες και προσβλητικές τοποθετήσεις προς τον σύλλογο μας και τα μέλη του. Ως εκ τούτου, η Ολίμπια καλεί την Ομοσπονδία να ενεργοποιήσει την ομοσπονδιακή εισαγγελία για να επαληθεύσει εάν υπάρχουν λόγοι για κυρώσεις κατά της Βίρτους και της περιουσίας της. Παράλληλα, συνιστά στο κοινό της να μην απαντήσει στις προκλήσεις της αντίπαλης πλευράς και να δείξει για άλλη μια φορά ποιο είναι το στυλ της Αρμάνι».

Μάλιστα, η Αρμάνι Μιλάνο καλεί το κοινό της να μην απαντήσει σε προκλήσεις και να επιδείξει κόσμια συμπεριφορά στον έκτο τελικό, που θα γίνει το Σάββατο στις 21:30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x