Ευρώπη

Πλήγμα με Πάνγκος στην Αρμάνι-Χάνει και Παναθηναϊκό!

Πολύ σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Κέβιν Πάνγκος στο ματς της Αρμάνι με τη Φενέρμπαχτσε, καθώς θα τον κρατήσει εκτός για πάνω από έναν μήνα!

Ενός κακού… μύρια έπονται για την Αρμάνι!

Η ομάδα του Μιλάνου δεν μπορεί να σηκώσει… κεφάλι αγωνιστικά και ειδικά στην Ευρωλίγκα όπου μετράει έξι σερί ήττες, αλλά παράλληλα ούτε τα προβλήματα τραυματισμών την αφήνουν να ορθοποδήσει.

Το τελευταίο «θύμα» είναι ο Κέβιν Πάνγκος. Ο Καναδός γκαρντ αποκόμισε έναν τραυματισμό στο γόνατο στην αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε και τα αποτελέσματα των εξετάσεών του επιβεβαίωσαν τους φόβους.

Συγκεκριμένα, ο Πάνγκος υπέστη μερική ρήξη οπίσθιου χιαστού που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον έξι εβδομάδες.

Όπως είναι φυσικό, ο έμπειρος γκαρντ θα χάσει το ματς με τον Παναθηναϊκό (8/12), ενώ είναι άγνωστο αν θα προλάβει εκείνο με τον Ολυμπιακό, που είναι προγραμματισμένο για τις 6 Ιανουαρίου του 2023.

Μέχρι στιγμής, εκτός για την Αρμάνι είναι οι Σαβόν Σιλντς, Στέφανο Τονούτ, Τζίτζι Ντατόμε, όπως και ο Μπίλι Μπάρον, ο οποίος ωστόσο είναι στην τελική ευθεία της επιστροφής του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x