Ευρώπη

Μπαίνει χειρουργείο ο Μπίλι Μπάρον, εκτός για έξι εβδομάδες - Χάνει Ολυμπιακό στην 3η αγωνιστική

Ο Μπίλι Μπάρον θα χρειαστεί να περάσει και πάλι την πόρτα του χειρουργείου ώστε να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα στο γόνατο, επομένως θα απουσιάσει για περίπου έναμιση μήνα.

Σημαντικό πρόβλημα λίγο πριν την έναρξη της Ευρωλίγκας για την Αρμάνι Μιλάνο!

Οι Ιταλοί θα χάσουν έναν από τους βασικούς τους παίκτες για το πρώτο διάστημα της σεζόν, αφού θα κληθούν να παραταχθούν στον Μπίλι Μπάρον, κορυφαίο σουτέρ στο ρόστερ τους!

Ο Αμερικανός γκαρντ αντιμετωπίζει εδώ και καιρό ένα πρόβλημα στον αγκώνα, ωστόσο υπήρχε η αίσθηση ότι θα είναι έτοιμος για το τζάμπολ της νέας σεζόν. Παρόλα αυτά, θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για έναν καθαρισμό στην περιοχή, επομένως ο χρόνος της εκτιμώμενης απουσίας του είναι 6 εβδομάδες.

Όπως έχουν τα πράγματα, επομένως, ο Μπάρον θα απουσιάσει από την εντός έδρας αναμέτρηση της Αρμάνι κόντρα στον Ολυμπιακό, στις 17/10, αφού αποκλείεται να είναι έτοιμος μέχρι τότε. Με τον Παναθηναϊκό οι Ιταλοί παίζουν στις 22 Δεκέμβρη, επομένως πιθανότατα μέχρι τότε θα έχει επανέλθει στη δράση.

O Mπίλι Μπάρον ήταν ένας από τους λιγοστούς διακριθέντες στην πολύ μέτρια περσινή σεζόν της Αρμάνι, μετρώντας 11 πόντους με 41% στα τρίποντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x