Ευρώπη

Πήρε το ιταλικό ντέρμπι επί της Βίρτους Μπολόνια η Αρμάνι Μιλάνο!

Η Αρμάνι Μιλάνο πήρε το μεγάλο ντέρμπι του ιταλικού πρωταθλήματος, επικρατώντας δύσκολα με 82-80 της Βίρτους Μπολόνια στο «Mediolanum Forum» για την 11η αγωνιστική της Serie A!

Υπάρχει ζωή στον... πλανήτη της Αρμάνι Μιλάνου!

Παρά το γεγονός πως προερχόταν από πέντε σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, η ομάδα του Έτορε Μεσίνα έδειξε χαρακτήρα και «σφυγμό» με αποτέλεσμα να πάρει το μεγάλο ντέρμπι του ιταλικού πρωταθλήματος, επικρατώντας με σκορ 82-80 της Βίρτους Μπολόνια στο «Mediolanum Forum» για την 11η στροφή τη Serie A!


Οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, φτάνοντας ακόμα και στο +12 (67-55) στα τέλη της τρίτης περιόδου. Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι αντέδρασε στο τελευταίο δεκάλεπτο μετατρέποντας το ματς σε θρίλερ, το οποίο και κρίθηκε στο φινάλε και στην ψυχραιμία των Μέλι και Σιλντς από την γραμμή των βολών.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μέλι με 15 πόντους και 7 ριμπάουντ, με τους Λο και Σιλντς να ακολουθούν έχοντας ο καθένας τους από 14 πόντους. Για τη Βίρτους, ξεχώρισαν οι Μπελινέλι και Σενγκέλια, οι οποίοι ολοκλήρωσαν το ματς με 16 και 13 πόντους αντίστοιχα.


Τα δεκάλεπτα: 21-23, 48-44, 67-65, 82-80.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x