Ευρώπη

Επίσημο: Ανακοίνωσε τον Ντεσόν Τόμας η Αρμάνι

Παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο είναι και επίσημα ο Ντεσόν Τόμας.

Σημαντική ενίσχυση στο «4» για την Αρμάνι Μιλάνο.

Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντεσόν Τόμας, ο οποίος προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν με την Μπάγερν Μονάχου.

Τη χρονιά που πέρασε, ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού είχε κατά μέσο όρο 14,7 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ στο πρωτάθλημα Γερμανίας, ενώ στην Ευρωλίγκα μέτρησε αντίστοιχα 9,6 πόντους και 3,2 ριμπάουντ.

«Ο Ντεσόν θα προσθέσει εμπειρία στην ομάδα και λύσεις στο μακρινό σουτ. Είναι ένας παίκτης που θέλαμε για να δώσει βάθος και περισσότερες λύσεις. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα τον έχουμε μαζί μας», ήταν τα λόγια του τζένεραλ μάνατζερ των νταμπλούχων Ιταλίας, Χρήστου Σταυρόπουλου.

Από την πλευρά του, ο 31χρονος φόργουορντ είπε: «Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων που η Αρμάνι μου πρόσφερε την ευκαιρία να παίξω σε μία ομάδα όπως αυτή και με την ιστορία που έχει και θα προσπαθήσω να την βοηθήσω όσο μπορώ, τόσο στην Ευρωλίγκα, όσο και στο πρωτάθλημα. Εγώ και η οικογένειά μου νιώθουμε πολύ τυχεροί. Ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά και να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x