Ευρώπη

Ανακοίνωσε Σάνον Έβανς η Μπανταλόνα

Γρήγορα κινήθηκε η Μπανταλόνα και προχώρησε στην προσθήκη του Σάνον Έβανς μία μέρα μετά την φυγή του Ντεσόν Τόμας για τη Βιλερμπάν

Δεν έχασε καθόλου χρόνο μετά την αναχώρηση του Ντεσόν Τόμας η Μπανταλόνα και ανακοίνωσε τη συμφωνία με το Σάνον Έβανς μέχρι τον Ιούνιο του 2024. Ο Αμερικανός γκαρντ με διαβατήριο από τη Γουινέα αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με τους Μπεϊζίνγκ Ντακς.

Ο 29χρονος έχει εμπειρία από το ισπανικό πρωτάθλημα αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Ρεάλ Μπέτις και Βαλένθια την περίοδο 2021-2023 πριν μεταπηδήσει στην Κίνα.

Στο πέρασμά του από τη Liga ACB είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις. Τη σεζόν 21-22 ήταν πρώτος στις ασίστ στο πρωτάθλημα με 6,8, δεύτερος σε τρεις κατηγορίες, πόντους με 17,4, λεπτά με 31,2 και κλεψίματα με 1,6 βγαίνοντας παράλληλα στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα.

Τη σεζόν 22-23 έπιασε τη κορυφή στο πρωτάθλημα στους πόντους με 21, σε λεπτά με 32,1 και σε κλεψίματα με 1,9. Με τη φανέλα της Βαλένθια έκανε και το ντεμπούτο του στη Euroleague έχοντας μέσο όρο 5,5 πόντους, 2,3 ασίστ και 1,2 ριμπάουντ σε 12 αγώνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x