Ευρώπη

GM της Μονακό: «Θα έχουμε 20 εκατομμύρια ευρώ μπάτζετ τη σεζόν 2022-23!»

Ο General Manager της Μονακό, Ολεξέι Γεφίμοβ, ανέφερε ότι η ομάδα του θα έχει μπάτζετ 20 εκατομμυρίων ευρώ τη σεζόν 2022-23!

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο monaco-tribune.com, ο Ολεξέι Γεφίμοβ αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα της Μονακό.

Ο General Manager της ομάδας του Πριγκιπάτου τόνισε ότι το 2022-23 θα έχει μπάτζετ 20 εκατομμυρίων ευρώ (από 14 που ήταν τη σεζόν 2021-22) και έθεσε ως στόχο την παρουσία στα playoffs της Ευρωλίγκας.

«Ο Αλεξέι Φεντορίτσεβ (σ.σ. ιδιοκτήτης) είναι απόλυτα προσηλωμένος στο πρότζεκτ και έτοιμος να αυξήσει την οικονομική επιρροή του. Η κυβέρνηση του Μονακό προσφέρει σημαντική βοήθεια, αλλά δουλεύουμε για να αυξήσουμε τα έσοδά μας», είπε χαρακτηριστικά ο Γεφίμοβ και πρόσθεσε: «Τα ματς με τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας προκάλεσαν τεράστιο ενδιαφέρον στη Γαλλία. Με τα τελευταία δεδομένα, η Μονακό είναι η πιο αναγνωρισμένη ομάδα της χώρας από τη Βιλερμπάν και τη Λιμόζ».

Από ‘κει και πέρα, ο GM της ομάδας του Πριγκιπάτου αποκάλυψε ότι στόχος τους είναι να γίνουν μέτοχοι της Ευρωλίγκας, αλλά και πως από τον Σεπτέμβριο το γήπεδο του συλλόγου θα μπορεί να φιλοξενήσει 5.000 φιλάθλους.

Τέλος, ο Γεφίμοβ εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον προπονητή Σάσα Ομπράντοβιτς.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x