Ευρώπη

GM της Dubai BC: «Από όλους τους ΝΒΑερ που ήρθαν φέτος στην Ευρώπη μόνο ο Μπέρτανς είχε ενεργό ρόλο στις ΗΠΑ»

Ο General Manager της Dubai BC, Ντέγιαν Καμενιάσεβιτς, προέβη σε μια ομολογουμένως ιδιαίτερη δήλωση, αναφορικά με τους παίκτες που πήραν φέτος την απόφαση να μετακομίσουν από το ΝΒΑ στην Ευρώπη.

Το πρώτο βήμα έγινε για τη νεοσύστατη Dubai BC, η οποία από τη νέα αγωνιστική σεζόν θα αγωνίζεται στην Αδριατική Λίγκα, στοχεύοντας στο μέλλον να λάβει μέρος και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις με... φόντο φυσικά τη συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα.

Πριν από λίγες ημέρες, η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «τάραξε» τα νερά με την απόκτηση του ΝΒΑερ, Ντάβις Μπέρτανς, στην πρώτη ηχηρή μεταγραφή της ιστορίας της.

Με πρόσφατες δηλώσεις του, ο General Manager της Dubai BC, Ντέγιαν Καμενιάσεβιτς, δεν δίστασε να δηλώσει πως ο Λετονός άσος ήταν ο μοναδικός ΝΒΑερ που ήρθε φέτος στην Ευρώπη και είχε ενεργό ρόλο πέρσι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, συγκρίνοντάς τον τόσο με τους Οσμάν, Φουρνιέ και Βεζένκοφ, όσο και με τον Γκαρούμπα της Ρεάλ Μαδρίτης!



«Εάν δούμε τους παίκτες που επέστρεψαν από το NBA στην Ευρώπη φέτος -Τσέντι Όσμαν, Σάσα Βεζένκοβ, Εβάν Φουρνιέ, Ουσμάν Γκαρούμπα, Ντάβις Μπέρτανς- μόνο ο Μπέρτανς είχε πραγματικό ρόλο στο NBA. Είναι ένα θαύμα γιατί δεν φέραμε κάποιον που απλά καθόταν στον πάγκο, φέραμε κάποιον που έπαιζε.

Είχε παίξει στην Αδριατική Λίγκα προτού πάει στο NBA για 7 σεζόν, όπου κέρδισε εκατομμύρια, οπότε και είναι οικονομικά ασφαλής. Το λέγαμε αυτό συνέχεια αλλά ο κόσμος δεν μας πίστευε. Τώρα, παίκτες, διαιτητές και ομάδες αρχίζουν να βλέπουν ότι το Ντουμπάι είναι ένα κανονικό project με σταθερότητα. Το μπάτζετ παραμένει κάτω από 4 εκατομμύρια ευρώ που αναφέραμε, αν και πολλοί νομίζουν ότι πληρώσαμε περισσότερα για να φέρουμε τον Μπέρτανς. Δεν ήρθε για τα λεφτά. Ήρθε για την προοπτική του project»,
ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x